IQSafelink Product of the Year 2010.

IQSafelink Product of the Year 2010.

22-02-2011 Door: Webmaster.

 

IQsafeLink™ verkozen tot Product of the year 2010

 

Op een zonnige vrijdagmiddag in februari, zet een telefoontje bij Armac alles even helemaal op de kop. Roland Geurts, directeur, doet meteen een ronde door het compacte bedrijf in het Betuwse Andelst, dat zich al jaren inzet op het gebied van industriële automatisering en besturingstechniek. Van de software engineers tot aan de elektromonteurs in de werkplaats is er gejuich te horen, want hun IQsafeLink™ is door de lezers van engineersonline.nl Product of the year 2010 geworden. “Onverwacht? Een beetje wel, maar aan het product kon het niet liggen”, zo stelt Michael Huijgen, salesmanager van Armac.

 

Najaar 2010 zijn tien door ElektroData genomineerde producten op engineersonline.nl geplaatst, waarop vakgenoten konden stemmen. Nu is bekend dat IQsafeLink™ zichzelf Product of the Year 2010 mag noemen en wij zijn uiteraard zeer vereerd. Het bevestigt onze keuze om de oplossing te vinden voor een groeiende behoefte in de markt van industriële automatisering, waarbij inzet bij onze klanten direct tot enthousiaste reacties leidde.

 

logoElektroData 

Er kan gerust gesproken worden van een stroomversnelling in technologische ontwikkelingen, waarbij industriële automatisering complexer en besturing van machines steeds ingewikkelder wordt. Wij onderkenden dit, daar het onze dagelijks praktijk is. Onmiddellijk begrepen we dat ondersteuning op afstand, niet alleen de klant voordelen oplevert, maar ook ons (of bijvoorbeeld de machinebouwer). De klant, die machines inzet voor zijn productieproces, is er bij gebaad dat storingen snel en effectief worden opgelost. Een machinebouwer én serviceverlener wil uiteraard zijn personeel zo efficiënt mogelijk inzetten. Uren onderweg zijn naar een storing, is dan vanzelfsprekend ongewenst, al helemaal nu de globalisering zorgt voor steeds grotere afzetgebieden en afstanden. Juist op die situatie speelt IQsafeLink™ in.

 

Bijkomstigheid is dat Armac inmiddels prima ervaringen heeft opgebouwd met IQsafeLink™ en de laatste maanden in vaktijdschriften, social media en bij beurzen en congressen, meer en meer hoort dat er in de industriële automatisering geen gedegen oplossingen zijn voor het overnemen van machine- en procesbesturingen op afstand. Vooral de veiligheid is een veel genoemd groot struikelblok. Hierop scoort IQsafeLink™ optimaal, door gebruik te maken van beproefde technologie, waarmee een verbinding wordt gemaakt, die vergelijkbare veiligheid biedt als bij het gebruik van internetbankieren.

 

And_the_winner_is
Foto: René Wibbeling en Richard Bezemer (ElektroData) reiken de oorkonde uit aan Roland Geurts en Michael Huijgen (Armac).

 

Een ander door onze klanten geroemd punt is de gebruiksvriendelijkheid van IQsafeLink™. Aangezien de box eigen intelligentie beschikt, hoeft gelijke software op de remote computer niet aanwezig te zijn. IQsafeLink™ zorgt ervoor dat als-het-ware het scherm (bij de machine) op afstand wordt overgenomen. Bovendien kan IQsafeLink™ bij alle besturingsprogramma’s gebruikt worden, ook bijvoorbeeld Windows. Hierin is IQsafeLink™ uniek!

 

Wij zijn er van overtuigd dat bovengenoemde sterke punten IQsafeLink™, de bezoekers van engineersonline.nl hebben overtuigt hun stem waardig te zijn. Wij danken hen allen hartelijk en hopen dat IQsafeLink™ het antwoord is op de behoefte in de markt. “Zelf zijn we vereerd en blij met de ElektroData Product of the Year 2010 en … we bouwen alweer hard aan wellicht het Product of the Year 2011”, zo stelt Roland Geurts, directeur van Armac, lachend.

 

Elektrodata: artikel
Aandrijven & Besturen: artikel
Engineersonline: weblink  

 

Photo credit: shorts and longs / Foter / CC BY

 

Tags: product_of_the_year_elektrodata;_armac (1)